SZAKMAI ELIT Partner cégjegyzék
Bemutatkozás:

Mi vagyunk a Szakmai Kiválóságok vezető globális fóruma.

Professzionális szakmai kiválóságokból álló klub vagyunk Magyarország belterületén. Büszkék vagyunk szerteágazó tagságunkra, amely a szakmák széles skáláját képviseli, mint például magas rangú közösségi tagok, menedzsment szakértők, üzletemberek, top managerek, művészek, nemzetközileg is elismert sportolók, életvezetési tanácsadók, egészségügyi szakemberek, írók és humán erőforrás igazgatók.

Az Szakmai Elit Partner cégjegyzékben való hirdetésnek számos előnye lehet a vállalkozás számára:

Az Szakmai Elit Partner cégjegyzék hatékony hirdetési lehetőséget kínál cégek, vállalkozások, szakmai kiválóságok számára. A gyorsan változó üzleti környezetben az online jelenlét meghatározó szerepet játszik a piaci versenyben. Azt valljuk, hogy mindenki számára elérhetővé kell tenni a minőségi online hirdetési lehetőségeket, és ebben a hitben állunk ügyfeleink rendelkezésére.

- Szakmai hitelesség növelése: Az Szakmai Elit Partner cégjegyzékben való megjelenés fokozhatja a cég szakmai hitelességét és megbecsülését. A szakmai környezetben való jelenlét abban, hogy a vállalkozásnak pozitívabb és megbecsültebb megítélése legyen.

- Kiemelt szerep a szakmában: Az ilyen jellegű cégjegyzékekben való hirdetés lehetőséget teremt arra, hogy a vállalkozás kiemelt szerepet kapjon az adott iparágban vagy szakmában.

Kapcsolatok építése: Az Szakmai Elit Partner cégjegyzék előnye, hogy a vállalkozás kapcsolatokat építsen más szakmai szereplőkkel és vállalkozásokkal. Ez elősegítheti az együttműködéseket, üzleti lehetőségeket és az iparágon belüli pozíció megerősítését.


Szolgáltatások - Árak

Szakmai Elit Partner cégjegyzék csomag ára : 20.000 Ft 

- Hirdetése 1 éves időtartamra jelenik meg a Szakmai Elit Partner cégjegyzék- ben, amelynek adatait Ön - a hirdetés időtartama alatt - bármikor ingyen, akár többször is módosíthatja.
- Amennyiben cégének, vállalkozásának van weblapja, azt nálunk egy linkkel elérhetővé teheti, így meg tudja növelni honlapja látogatottságát.

Szakmai Elit Partner cégjegyzék- ben megjelenő hirdetése a következőket tartalmazza:

- 1 db listakép fotó a megjelenésnél
- Bemutatkozó szöveg (bemutatkozás) vagy részletes program (ajánlat) a listakép alatt
- Listakép felett alap kapcsolati adat és link: telefon, e-mail, weboldal vagy közösségi oldal, cím, nyitvatartás
- Fotók: A cégbemutatásban több fotó megjelenítésére van lehetőség. 
- Videógaléria: YouTube videó link
 
Kérje ajánlatunkat!
 
Amennyiben a megjelenési forma vagy csomag a legmegfelelőbb ajánlata leghatékonyabb megjelenéséhez, vagy szeretne egyedi ajánlatot kérni, úgy forduljon szerkesztőségünkhöz.
 
Küldjön egy e-mailt vagy hívjon minket telefonon, szívesen segítünk.
 
E-mail cím: szakmaielit@gmail.com Telefon: +36 30 216 3109  
 
Várjuk jelentkezését!
 

Szabadidősport Egyesület Szombathely