Klubtagság előnyei

A TAGSÁG ELŐNYEI
 
A Szakmai Elit egy üzletépítő és önfejlesztő Klub és Eszköz. Teljesen hiszünk az üzletben, mint életstílusban, és mint kollektíva újradefiniáljuk, mit jelent számunkra az üzlet. Megmutatjuk az üzlet szépségét.
 
 

1) Szakmai kapcsolatok építése:
 
Tagjaink az Klubon keresztül új kapcsolatokat építhetnek, illetve a meglévőket ápolhatják.
 
Hozzáférés egy hihetetlen, zseniális, okos és érdekes emberekből álló közösséghez. A Szakmai Elit Társasági Klub eseményei összekötik Önt Magyarország legkiválóbbjai-val, megmozgatják társasági körét, nagyszerű és lenyűgöző emberekkel kötnek össze.
 
Építse és ápolja kapcsolatait a Szakmai Elit Klubban!
 
Tehát a Szakmai Elit egy üzletépítő és önfejlesztő eszköz. Erősen hiszünk az üzletben, mint életstílusban, és mint építő közösségben.
 
Csatlakozz a Szakmai Elit sikeres üzletasszonyaihoz, üzletembereihez, kiválóságaihoz!

2) Szakmai események, rendezvények:

 
Tagjainknak lehetőségük van kedvezményesen részt venni a klub különböző rendezvényein. További, igényre szabott kurzusok a cég menedzsmentjével történt egyeztetés alapján (igény szerint, külön megállapodás alapján).
 
Hozzáférés exkluzív tagvacsoráinkhoz és kulturális, sport, gasztro, üzleti klubjainkhoz, ahol neves vendégek vesznek részt.
 
Vegyen részt egyedi élő eseményeken!


 
3) Szaktudás bővítése:
 
Szakmai rendezvényeinken és továbbképzéseinken tagjaink bővíteni tudják szaktudásukat. Fejlessze a tudását és tanuljon a legjobb és legokosabb üzleti elméktől!
A Klubtagok ötleteikkel, tapasztalataikkal és kapcsolati hálójukkal segítik egymást, amikor szervezett módon és rendszeres időközönként összegyűlnek a siker érdekében. Hasonló gondolkodású, nyitott emberekkel találkozhat és dolgozhat. A tagok elkötelezték magukat, hogy tagtársaikat felkészítsék vállalkozásuk különböző aspektusaira, az általuk képviselt iparágra, a megcélzott ügyfelek típusaira és ideális ügyfelük profiljára. Összekötjük a legjobbakat és összehozzuk a legjobbakkal!
 

4) Élményekkel, exkluzív helyeken:
 
Klubvacsoráink a gasztronómia köré épülnek, társadalmi esemény jellegűek, élmény-programjaink pedig szintén főként a Klubtagok kellemes időtöltéséről szólnak. A sportrendezvényektől kezdve, a luxus bulikon, a tanulmányutakon, a klubrendezvényeken és a privát kikapcsolódási lehetőségeken keresztül – mindent megtalálnak. Mindezt élvezhetik kiváló hangulatban.
 
A Szakmai Elit a beavatottaké; a tagjaink, akik tudják, hogy a legjobbat akarják és várják.
 
Élvezze Magyarország legfényűzőbb helyszíneit és kortárs környezetét!
 
 5) Kedvezményes szolgáltatás hozzáférése:
 
Klubtagjaink Szakmai Elit szakértőket, illetve szakértői tevékenységet igényelhetnek.
 
Céginformációt és kapcsolatépítést kérhetnek.
 
Szerződéses munkákat rendelhetnek.
 
 6) Kedvezményes vásárlási jog:
 
 
Megvásárolhatják a Klub kiadványait (egy részüket kedvezményesen),
 
A klubon belül kedvezmények érhetők el termékekre, szolgáltatásokra, rendezvényekre.
 
A kedvezményeket Klub és a Klub Kedvezményt Adó Partnerei biztosítják a klubtagok számára.