Támogatói szintek

Szakmai Elit Magyarország támogatása

Szakmai Elit Magyarországot bármely belföldi vagy külföldi természetes személy, jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság támogathatja, ha az Szakmai Elit céljával egyetért, azokat elfogadja.

Csak olyan támogatást fogadunk el, amely nem veszélyezteti tevékenységünk függetlenségét, alaposságát és objektivitását.

Szponzorálási lehetőségek, támogatási kategóriák:

Szakmai Elit díjátadó Menedzserek, vállalkozók, vállalatok, non-profit szervezetek, felnövekvő új generációk, szakmák kiválóságainak és a közszféra felső vezetőinek egyik legkiemelkedőbb társasági eseményére, a Szakmai Elit Díjátadó Gálára és az követő Ünnepi Fogadás.
A Szakmai Elit díjátadó gála az ország egyik legnagyobb presztízsű szakmai kiválóságok rendezvénye www.szakmaielit.hu portfoliónk ékköve. Ezért különösen fontos számunkra az esemény színvonala, a minőségi szórakoztatás biztosítása. Egy prémium rendezvény életében természetesen kiemelt jelentőséggel bírnak annak támogatói is. Nélkülük nem jöhetne létre az esemény.
Mint azt láthatja a díjátadón minden lehetősége adott arra, hogy elkövetkező évek legrangosabb és nagy visszhangot kiváltó eseménye legyen, amely megalapozhatja szakmák kiválóságainak kiemelkedését, ezért kiemelten fontosnak tartjuk a jótékony célú adományozási programok létrehozását és ezek sikeres megvalósítását. Kérem, hogy velünk együtt Ön is úgy gondolja, hogy a Szakmai Elit díjátadó valami nagyszerű kezdete, részt szeretne venni szakmai megújulásában támogatóként segítse céljaink megvalósulását.
Támogató csomagjaink:
Arany fokozatú szponzor - Kiemelt támogató
A támogatási díj összege: 100.000 Ft

Kiemelt támogató számára biztosított megjelenési lehetőségek: A szponzornak lehetőséget biztosítunk, hogy támogassa a díjátadót a teljes időtartamra.

Az összeg ellenében a díjátadó idejére kihelyezheti molinóját, illetve tablóját a díszterembe. Emellett céges zászlót, tollat és egyéb promóciós terméket helyezhet el az erre kijelölt asztalon. A rendezvény teljes ideje alatt a cég ismertető anyagát elhelyezzük az információs pulton.
 
Továbbá: 2 fő részére vacsorabelépő a 2024-as rendezvénysorozatra.
Szponzor logó minden nyomtatott és elektronikus anyagon, prezentációs és sajtó anyagokon is. Logóját a rendezvénysorozat valamennyi meghívóján az belső oldalon helyezzük el.

A főtámogató tagok részt vehetnek a Szakmai Elit minden tevékenységében, továbbá különleges promóciós jogokban részesülnek:
- Kiemelt kommunikációs lehetőség
- Köszönetnyilvánítás a díjátadó gálán
- VIP ültetés az Szakmai Elit díjátadó rendezvényeken.
 
Ezüst fokozatú szponzor - Támogató
A támogatási díj összege: 40.000 Ft

Támogató számára biztosított megjelenési lehetőségek: A szponzornak lehetőséget biztosítunk, hogy támogassa a díjátadót a teljes időtartamra.

Az összeg ellenében a díjátadó idejére kihelyezheti molinóját, illetve tablóját a díszterembe. Emellett céges zászlót, tollat és egyéb promóciós terméket helyezhet el az erre kijelölt asztalon. A rendezvény teljes ideje alatt a cég ismertető anyagát elhelyezzük az információs pulton.
Szponzor logó minden nyomtatott és elektronikus anyagon, prezentációs és sajtó anyagokon is. Logóját a rendezvénysorozat valamennyi meghívóján az belső oldalon helyezzük el.
 

MOLINÓ • ZÁSZLÓ Egy-egy rendezvény elengedhetetlen kellékei a zászlók, molinók, roll upok. Reklámozhatjuk magát a rendezvényt, a résztvevőknek programokat, de útbaigazítást is adhatnak. Fontos tényező a jól olvashatóság és a rendezvény szellemiségéhez való igazodás.

Bronz fokozatú szponzor - támogató
A támogatási díj összege: 15. 000 Ft

Támogató számára biztosított megjelenési lehetőségek: Szponzor logó minden nyomtatott és elektronikus anyagon, prezentációs és sajtó anyagokon is.