Nemesi Ildikó személyi edző, aerobic edző

 

Minősítés: Szakmai Elit a Sportért 2022 Díj tulajdonosa
Beosztás, szakterület: Szakmai Elit Sport Területi Márkanagykövet

Nemesi Ildikó személyi edző, aerobic edző már az általános iskolában közel kerültem a mozgáshoz,az aktív életmódhoz,hiszen testnevelés tagozatra jártam.

Többféle mozgás formával megismerkedtem. Gyermekem születése után a Főiskolára jártam külsősként aerobic órákra, akkor még csak vendégként.

Innentől kezdve számomra egy nagy szerelem lett ez a sport.1995-1996-ban az akkori Megyei Sportigazgatóságon elvégeztem az alapfokú oktatói iskolát,majd 1996-1998-ig a Testnevelési Egyetem edzői szakára jártam.


Itt szereztem meg az edzői képesítést. A pályafutásomat saját vállalkozásomban kezdtem,majd 2004-től 2015-ig az Energy Fitnessben dolgoztam, jelenleg az Öntöde Sportcentrum lelkes csapatának,lelkes edzője,személyi edzője vagyok. 2009-2010-ben elvégeztem Fitness Company személyi edzői tanfolyamát.

A szombathelyi Öntöde Sportcentrumban több olyan csoportos edzés is van, ami segít formába lendülni. Fogyni vágyás, egy pici erősítés vagy éppen csak mentális kikapcsolás. Több oka is lehet annak, ha valaki felkeresi az Öntöde Sportcentrumban Nemesi Ildikó óráját. A lényeg azonban szinte mindig ugyanaz: jó társaságban dinamikus, hangulatos zenére mozogni egy órát.Sok évvel ezelőtt ismerkedett meg az edzőtermek világával. Az évek során – személyi edző, aerobic edző végzettség megszerzése után a hobbija a munkája lett

Amit kínál személyi edzőként:
kemény munka, jó hangulatban,
látható eredménnyel személyre szabott edzésterv
edzések levezetése gyakorlatok helyes kivitelezésének betanítása, ellenőrzése
étrendi és táplálkozási tanácsok
motiválás, ha úgy érzed nem megy és feladnád