Németh Ottilia pénzügyi tanácsadóMinősítés: Szakmai Elit Év Pénzügyi  Tanácsadója 2017 díj tulajdonosa
Beosztás, szakterület: 
 Szakmai Elit Pénzügyi tanácsadó márkanagykövet, elnök

Mivel foglalkozott, mielőtt ebbe a mostani, új NN biztósítóhoz ment dolgozni?

1976 -tól a Állami Biztosító Vas Megyei Járási irodájában könyvelőként utána pedig mind üzletkötő tevékenykedtem, ezen munkakörben, ahol 1991- ig dolgozoztam.

1991 évben alakult meg az NN Biztosító Vas megyei Igazgatósága, oda ment üzletkötőnek, ahol a mai napig is dolgozok, alapító tagként. Valójában terveztem, hogy pénzügyi szektorban helyezkedem el, de végül is egy biztosítóhoz kerültem, amit azóta sem bántam meg. Jelenleg NN Biztosító Zrt. 2021 - 2022 év Arany díjas szerződött partnere vagyok.

A biztosító társaságok a fiatalabb korosztály elérése érdekében aktívan használják a közösségi média csatornákat. Mennyire tartja alkalmasnak ezeket a platformokat a kommunikációra?


A kommunikációról és a marketingről szólva elmondhatom, hogy eléggé aktívak vagyunk ezeken a platformokon. Az NN évek óta jelen van az összes releváns közösségi média csatornán. Azt hiszem, ezek olyan helyek, ahol ott kell lennünk, ugyanakkor az sem elhanyagolható, hogy mit csinálunk, és hogyan használjuk azokat.

Díjak:

Ezen „csekély”, valamivel már több mint 30 év alatt, többször voltam arany ezüst és bronz okleveles üzletkötő, 2012 évben a gyémánt jelvényes vezető pénzügyi tanácsadó címet is megszereztem. A mai napig dolgozok, nagyon szeretem az embereket, az ügyfeleket, és remélem még sok szép élményt, kihívást tartogat számomra ez a szakma. Szeretnék még jó pár évet a szakmába tölteni, megismerni új embereket és elmondani nekik, hogy milyen szép a szakma, jöjjenek ők is oda dolgozni.

Felkészülhetsz a váratlan helyzetekre

Azzal, hogy magadat biztosítod, tudatosan teszel azért, hogy Te és szeretteid könnyebben átvészelhessétek a váratlan helyzetek okozta anyagi nehézségeket.
Például: átmeneti munkanélküliség, nem várt műtét, baleset vagy egy komolyabb betegség. Vagy ha hitelre van szükséged, mert építkezel, bővítesz vagy felújítasz.
 


Hosszú távon takaríthatsz meg

Saját erőből vagy hitel nélkül szeretnéd elérni hosszú távú céljaidat? Következetes hozzáállással megteheted. Életbiztosításainkkal megtakaríthatsz nyugdíjas éveidre,
gyermeked jövőjére, gyűjthetsz saját otthon önerejére vagy bármire, amire régóta vágysz. Forintban vagy Euróban.


Fókuszban az egészséged

Mert az egészség nélkülözhetetlen ahhoz, hogy minőségi életet élhess. Ezért is törekszünk arra, hogy hathatós támogatást nyújtsunk asszisztencia
szolgáltatásainkkal az egészség megóvásához, valamint betegség esetén biztosítsuk, hogy mielőbb megfelelő segítséghez juthass.
 

Kinek érdemes életbiztosításban gondolkodnia?
 
  • Egyedülállóknak, akik szeretnének tenni életszínvonaluk fenntartásáért.
  • Családosoknak, akik gondoskodnának szeretteikről.
  • Vállalkozóknak, akiknek fontos anyagi biztonságuk.
  • Munkavállalóknak, akik szeretnének több lábon állni.
  • Idősebbeknek, akik gyermekeik/unokáik jövőjét támogatnák.
Kezdjünk el beszélgetni!

Add meg elérhetőséged! Veled a kapcsolatot időpontegyeztetés céljából, mely során kiválaszthatod, hogy online tanácsadás vagy inkább egy személyes találkozó keretében szeretnél tájékoztatást kapni!

Németh Ottilia pénzügyi tanácsadó NN Biztosító Zrt.
2021- 2022 év Arany díjas szerződött partnere

Tel: +36 70 947 1352 

E-mail: nemeth.ottilia23@gmail.com
 
 Hívj és keress bizalommal, mert megéri.