Rizmayer Beatrix Fanatic Jump® Creator Master trainer


Minősítés: Szakmai Elit Év Személyi Edzője 2019 díj tulajdonosa
Beosztás, szakterület: Szakmai Elit Sport Területi Márkanagykövet

 
Rizmayer Beatrix gyermekkorában versenysportolt, majd 2 gyermeke születése után, áttért a fitnesz világába. A Testnevelési Egyetem elvégzése után rengeteg hazai és külföldi továbbképzésen vette részt, és nagyon sok kiállításra hívtak meg óraadóként, presenterként. 10 évvel ezelőtt megalkotta a Fanatic Jump mini trambulinra kifejlesztett mozgásformát, mely saját szabadalma, a mai napig ő képzi a Jump edzőket Európában.

Szintén 10 éve tagja a World Jump nemzetközi edzőcsapatának, Mester edzőként. 5 éve megalkotta a Fanatic Jump Blind mozgásformát, mely a világon egyedülálló szabadalom - Vakok, Gyengénlátók, Fogyatékkal élők számára.
 

Munkásságaim elismeréséért 2019 ben elnyerte a Szakmai Elit által, az Év Személyi Edzője kitüntetést. Személyi edzői munkáját, fitness instruktori munkáját az életmódváltás szellemében végzi. Sok tanfolyam, és oklevél megszerzése után, a helyes táplálkozás, a gyógynövények, a vitaminok, nyomelemek felé fordult és próbálja itt is kiszélesíteni, bővíteni tudását. A betegségmegelőzésben hisz a Test-lélek-szellem egységének összehangolásában, és vendégeivel is ebben a szellemiségben foglalkozik. A munkája a hivatása. Jelenleg személyi edzései mellett, előadásokat, tanfolyamokat is tart az egészségtudatosabb életmódról, a vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok, fontosságáról. Az Europa Schola iskola testépítő, fitness instruktori, csoportos wellness instruktor 3 szakán is tanít.

Rizner Beatrix folyamatosan tart képzéseket edzők számára, így bárki meghonosíthatja az új fitneszőrületet saját termében.

Szeretettel vár mindenkit az óráira, képzéseire.
 

A SZAKMAI ELIT KLUB CARD tagok részére

  • 10% kedvezményt ad életmódtanácsadásra