Szakmai Elit Díjátadó Legszebb Ruhakölteménye 2024 Közönségdíj

Tisztelt Szakmai Elit Közösség!

Nagy örömmel és izgalommal üdvözöljük Önöket a Szakmai Elit Díjátadó 2023 gálasorozat ünnepélyes megnyitója után, ahol idén is a kifinomult elegancia és a nagyszerű divat találkozott. Első alkalommal szeretnénk megkoronázni a rendezvényt a Szakmai Elit Legszebb Ruhakölteménye Versenyével.
 


A Szakmai Elit Díjátadó Legszebb Ruhakölteménye 2024 Közönségdíj Szavazás Szabályzata:

A díj szervezője:

A 2024. évi „Szakmai Elit Díjátadó Legszebb Ruhakölteménye díj Közönségdíj szavazás”/ Szolgáltatásszervezője Némethné Máté Ilona ev. (székhelye: 9700 Szombathely, Rohonci u. 26 telefonszáma: +36 30 216 3109; e-mail címe: nemethnemilona@t-online.hu; a továbbiakban: Szervező).

A szolgáltatás célja, hogy a nézők szavazatukkal a számukra legszimpatikusabb Szakmai Elit Díjátadó Legszebb Ruhakölteményét viselőt (továbbiakban: jelölt) szavazatukkal hozzásegítsék ahhoz, hogy a Közönségdíjat elnyerje.

Jelölési folyamat: A díjazott céljainak elérésében, működési feltételeinek megteremtésében kimagasló érdemeket szerzett személyek választják ki a szavazásra a Szakmai Elit Díjátadó Legszebb Ruhakölteménye 2024 díj jelölteit. Fotók, leírások és egyéb információk segítenek a döntésben.

Bíráló bizottság: Az értékelés szakmai zsűrivel történik, akiknek tapasztalatuk van a divatiparban. A közönségdíj esetében a közönség is részt vesz a szavazásban.

Kategóriák: A ruhakölteményeket általában különböző kategóriákban értékeljük, például alkalmi viselet, estélyi ruhák, kifutói divat stb.

1. Elegancia csúcspontja: A klasszikus és időtálló elegancia képviselője.
2. Kreativitás mesterműve: A leginnovatívabb és kreatívabb alkotás.
3. Stílus és merészség: Azok a ruhaköltemények, amelyek merészen kitűnnek a tömegből.

Fontos: A résztvevőknek rendelkeznie kell a díj meghatározott jogosultsági követelményeivel, például az adott időszakban részt vettek a díjátadó gálán.
Nézzék meg, ki miben érkezet a 2022-2023- as időszakban Szakmai Elit díjátadóra, és ne felejtsenek el utána szavazni!

Az értékelési szempontok a szép ruhák esetében szubjektívek lehetnek, de néhány általános szempont, ami miatt figyelembe vettünk:

  1. Esztétika: A ruha esztétikája, azaz a szép és harmonikus megjelenése az egyik legfontosabb szempont. A színhasználat, mintázatok, textúrák, és az általános kialakítású esztétikai érték.

  2. Illeszkedés: A ruha illeszkedése a viselő testéhez kulcsfontosságú. Egy jól illeszkedő ruha kifejezheti az egyéni vonalakat és előnyös lehet a viselője alakjára nézve.

  3. Anyagminőség: A ruha anyaga szintén fontos tényező. Magas minőségű anyagok, például selyem, gyapjú vagy prémium pamut képesek befolyásolni a ruha értékét és esztétikáját.

  4. Varrási Technikák: A precíz és minőségi varrási technikák növelik a ruha értékét. Az öltések tisztasága, a szegélyezés gondos kivitelezése és a ruha általános kivitelezése mind számít.

  5. Egyediség: Egyedi vagy különleges elemek, például egyedi díszítések, kiegészítők vagy egyedi szabás, növelheti a ruha értékét és szépségét.

  6. Megfelelőség az alkalmazáshoz: A ruha megfelelősége az adott alkalomhoz vagy szituációhoz is fontos. Egy szép ruha kiválasztása az adott kontextusban a stílust és ízlést képviseli.

  7. Kényelem: Még a legszebb ruhának is kényelmesnek kell lennie. A komforttalanság ronthat az összképen, ezért fontos figyelni az anyagok puhaságára és a ruha kialakítására.

  8. Trendiség: Bár a szépség időtlen lehet, a trendek is szerepet játszhatnak. Egy ruha aktuális divattrendekkel való összhangja hatás abban az esetben, hogy friss és modern legyen.

  9. Kifinomult részletek: A kifinomult részletek, például a finom hímzések, díszítések vagy egyedi gombok, amelyek a ruha szépségéhez hozzájárulnak.

Szavazási folyamat: A  közönségdíj szavazási folyamatát részletesen leírjuk, amely magában foglalja a jelölések időpontját, a szavazás módját és az eredmények kihirdetésének időpontját. A résztvevőkre a kép feltöltése után 30 napig lehet szavazni. 

Hogyan szavazhat? A szavazás menete!

Lájkolja a  Szakmai Elit Németh Imre facebook oldalán az Ön által legalkalmasabbnak tartott jelölt képét, döntse el, hogy ki legyen a KÖZÖNSÉGDÍJAS!

Nyomják meg a Szavazz katt a linkre gombot, hogy hangot adjanak véleményüknek! 

Az eredményeket a következő ünnepi díjátadó gálán hirdetjük ki, ahol a nyertesek méltó elismerésben részesülnek.

Köszönjük, hogy részesei ennek a csodálatos versenynek, és várjuk Önöket a Szakmai Elit Díjátadó Legszebb Ruhakölteménye Versenyének izgalmas szavazásában!

Üdvözlettel,

Némethné Máté Ilona Szakmai Elit tulajdonos
Németh Imre Szakmai Elit tulajdonos