Sajtóközlemény: Szakmai Elit díjátadó gála 2024

Immár 30. alkalommal rendezte meg 2024. február 24-én a Szakmai Elit.hu online magazin egyik legkiemelkedőbb eseményét, a Szakmai Elit Év Embere díjkiosztó gálát, amelynek idén a KIRÁLY Sportlétesítmény Szombathely adott otthont.
 

A 30. Szakmai Elit díjátadó kiemelt rendezvénye a MenedzserekTopvállalkozások, - Civil és Szakmai szervezeteknek. Szakmai Elit szelleméhez itt társult  a művészet, a közélet, a pedagógia, a sport, a felnövekvő új generációk, az üzletemberek, a szakmák kiválóságainak maradandó életműve és az azt elismerő közönség kitüntető szeretete.

Az eseményen számos kategóriában osztottak ki díjakat, amelyek elismerést és megbecsülést fejeztek ki a szakemberek iránt.


Szakmai Elit Díjátadó Gála zsűrije örömmel jelenti be, hogy az idei év Szakmai Elit Év Embere 2024 díjat Ratkó Tünde szülésznő, feltaláló kapta. Ratkó Tünde kivételes elhivatottsága és hozzáértése a szülészeti és nőgyógyászati területen, valamint az innováció iránti szenvedélye egyedülállóvá teszi őt ebben a szakmában. Munkájával és áldozatos erőfeszítéseivel jelentős előrelepéseket ért el a nők egészségének és szülészeti ellátásának terén.
 
 
 
Szakmai Elit Díjátadó Gála egy olyan fórum, ahol az iparág vezetői találkozhatnak, tapasztalatokat cserélhetnek és új kapcsolatokat építhetnek. Az eseménynek köszönhetően lehetőség nyílt az innováció és az újítások ünneplésére, valamint a szakmai közösség erejének és sokszínűségének megünneplésére.

Az eseményről további részleteket, képeket és információkat a www.szakmaielit.hu oldalon találhatnak az érdeklődők.