Szakmai Elit Arany csillag-díjat kapott Barnai Roberto biologika előadó, tréner, konzulens, életviteli coach

Immár 30. alkalommal rendezte meg 2024. február 24-én a Szakmai Elit.hu online magazin egyik legkiemelkedőbb eseményét, a Szakmai Elit Év Embere díjkiosztó gálát, amelynek idén a KIRÁLY Sportlétesítmény Szombathely adott otthont. A 30. Szakmai Elit díjátadó kiemelt rendezvénye a MenedzserekTopvállalkozások, - Civil és Szakmai szervezeteknek. Szakmai Elit szelleméhez itt társult  a művészet, a közélet, a pedagógia, a sport, a felnövekvő új generációk, az üzletemberek, a szakmák kiválóságainak maradandó életműve és az azt elismerő közönség kitüntető szeretete.
 
díjazottak sorában szinte kivétel nélkül megtalálhatóa­k voltak a sz­akma legje­les­ebb képviselői.
 
Az idei díjazottak között volt Barnai Roberto Új Medicina (GNM, Biologika) magyarországi meghonosítója, fordító, biologika előadó, tréner, konzulens, életviteli coach, a Biologika Szerv Atlasz írója


SZAKMAI ELIT ÉV KIVÁLÓ SZAKEMBERE 2024 DÍJ Arany csillag fokozat
Barnai Roberto Új Medicina (GNM, Biologika) magyarországi meghonosítója, fordító,
biologika előadó, tréner, konzulens, életviteli coach, a Biologika Szerv Atlasz írója

2019-ben Roberto már megkapta a Szakmai Elit által kiosztott év kiváló szakembere díjat, melynek rövid videóját a biologika.tv-n is megtekinthetik.
 
Az év kiváló szakembere díj aranycsillag fokozatát ezúttal elsősorban a 2021-ben elkészült alkotása, a Biologika Szerv Atlasz legújabb, 2021-es kiadása miatt kapja.
 
Mint természetgyógyászati, orvostudományi körökben már ismeretes, Roberto könyve a Dr. Hamer által feltárt új medicina csíralemez központú rendszere, vagyis szövettípus alapján mutatja be az emberi test szerveit és a hozzájuk tartozó tudnivalókat. Nem csak azért érdekes és értékes ez a könyv, mert leírja, hogy egy adott szerven egyáltalán milyen betegségek léteznek, hanem azért is, mert közérthetően írja le, hogy milyen érzelmi konfliktust kell elszenvedni egy adott elváltozás beindításához. Leírja azt is, hogy milyen tüneteket tapasztalunk a konfliktus-aktív alkalmazkodási szakaszban és a konfliktus-utószakaszban, a regenerációs szakaszban.
 
Ez a legutóbbi kiadás még a korábbi kiadásokhoz képest is részletesebb, ezen felül olyan oldalak, olyan szervrészek is kerültek bele, amelyeket a korábbi kiadások nem tartalmaztak. Már önmagában az elismerésre méltó dolog, hogy valaki egy ilyen átfogó orvostudományi, anatómiai atlaszt készít, amely még a lelki megéléseket is tartalmazza.
 
 
Amiért ez évben Robertót e díjra jelöltük, hogy a Biologika Szerv Atlaszt nem csak magyarul, hanem németül és angolul is megírta, elkészítette. Nem mindenki tudja, de Roberto másfél évet töltött egy stúdiószobában a számítógép képernyője előtt, míg megírta, megszerkesztette az Atlaszt először német nyelven, azután lefordította azt angolra, s végül elkészítette a magyar nyelvű változatot, egymaga. Elmondása szerint azért tett bele ennyi időt és erőfeszítést, hogy az embereknek ne kelljen éveket várnia az Atlasz fordításaira.

2021-ben Roberto visszavonult, jóval kevesebb publikáció jelenik meg tőle, ritkán tart már tréninget, számos korábbi oktatásszervezési, szabadegyetem vezetési tevékenységét abbahagyta. Ám ez nem azt jelenti hogy letette a lantot. Jelenleg is ismeretterjesztéssel foglalkozik, fordításokban működik közre, a Biologika Szerv Atlasz belföldi és külföldi terjesztésén munkálkodik.
Ritkábban, de továbbra is készít díjmentes oktatóvideókat, vagy éppen vele készítenek műsorokat, riportokat, illetve konferenciákon tart előadásokat, rendezvényeken vesz részt előadóként.

Roberto munkásságának köszönhetően ma már bárki ingyen hozzáférhet ezekhez a létfontosságú biológiai orvostudományi, elváltozástani ismeretekhez, és azok az emberek is megérthetik, akiknek nincsen orvosi előképzettsége. Hamer doktor felfedezése felbecsülhetetlen érték az emberiség számára, melyet Roberto egyszerű és közérthető formában tett elérhetővé, megtanulatóvá számunkra. 

Mert a megelőzés jobb, mint a fájdalomcsillapítás - ahogy Roberto mondani szokta.
 
Sok szeretettel gratulálunk a SZAKMAI ELIT ÉV KIVÁLÓ SZAKEMBERE 2024 DÍJ Arany csillag fokozatához!

További információk: - Barnai Roberto: https://roberto.hu - videói: https://roberto.biologika.tv - facebook élő adásai: https://facebook.biologika.tv - a Biologika Szerv Atlasz: https://szervatlasz.hu - a rendezvény honlapja: http://szakmaielit.hu - feliratkozás lehetőségek: https://feliratkozas.biologika.hu - haszos linkek: https://hasznoslinkek.biologika.hu - közösség:   / ujmedicina   - media partner: https://biologika.tv