Exkluzív interjú Bánó Brigitta Kvantum Fény Masszőr, Lélek Kisérő és Lélek-Hangterapeutával

Mi inspirált, hogy lélek-kísérővé és kvantum fény masszőrré válj?

Lélekutam során, ahogy a tapasztalatok által fejlődtem, változtam, kiegyensúlyozottabb és harmonikusabb lett az életem. Ez inspirált arra, hogy másokat is hozzásegítsek ahhoz, hogy visszataláljanak önmagukhoz és a lélekfeladatukhoz.
 

Milyen módszereket alkalmazol a kvantum fény masszázs során, és miért hatékonyak ezek?

A kvantum fény masszázs nagyon egyénre szabott szolgáltatás. Attól függ, hogy az az ember, aki hívást érez és megérkezik hozzám, milyen életfeladatában van éppen, mert ehhez kapja meg a megfelelő technikákat.
 

A szolgáltatásban használom a különböző energetikájú egyedi festményeimet, mint szín- és forma rezgést átadó energiát, valamint az énekhangot, többféle hangszínben és „nyelvszinten”, amely a test csakráit, energiamezőjét tisztítja, harmonizálja, behangolja az új frekvenciára. A kevésbé ismert 22 csakrarendszer beaktiválása lehetővé teszi a magasabb rezgés és tudatosság elérését. Az egyedi ékszereimet és Tirunu fejdíszeimet is alkalmazom pár esetben energia behívásra. Saját lélekverseim felolvasása bizonyos hangszínben, lélekemelő és transzformáló hatással van a jelenlévőre. A családi generációs oldások, megbocsájtások szívtérben és a sikolyban való hang kiárasztása is nagyon hatásos a blokkok, traumák oldásában.
 

Szél és Eső
Szél és Eső Hangja Rezegteti a Teret.....
A Madárfütty Dallamot Énekel Hozzá....
És kész a Természet Szerenádja ...
Írta: Nap-Hold Fénye Brigitta Bánó

Az ásványok rezgésenergiája is alkalmazható fizikai - lelki- szellemi szinten. A sámán dobok, csörgők, hangtál és angyalhárfa is rendezi, harmonizálja az energiarendszert, életörömöt ad, feltölt. A különböző masszázs fajták is segítenek test-lélek-szellem szinten az embernek a regenerálódásban.
 
 
A jurta energiája és a területen lévő Szent-György vonal csomópont, a 11 ágú szelídgesztenyefa tartó ereje és a 343 éves szelídgesztenye nyugalmi tere is része lehet az alkalmazott módszernek.
 

Milyen módon segíted ügyfeleidet a belső egyensúly és harmónia elérésében a lélek-kíséret során?

Először hagyom, hogy megérkezzen lélekben is az egyén, majd elmondja mi az a problémás terület, aminek megoldásához segítséget kér. Légzés technikával vagy a csakra energetikai oldásával kezdünk. Mélyebben dolgozó módszerek a szívtérben lévő oldások, családi generációs traumák oldásai.
Ezek a technikák nagy energetikai „csomagokat” oldanak le az aura rendszerből, ami kihat a fizikális testre és a mentális részre is, teljes felszabadulást, könnyedség érzést, átalakulást eredményez. A régi elavult dolgok elengedődnek és így lesz helye az új energiarezgésnek, amit az imént felsorolt különböző technikák alkalmazásával érünk el. Ez a fajta módszer segíti az ember lélekútját és az önismeretet, ami által vissza talál önmagához és rá tud állni az életútjára. Természetesen szabad akarat van, mindenki maga dönti el, hogy mit fogad be abból, amit itt kap.
 
 
Hogyan látod a lélek és test kapcsolatát, és hogyan integrálod ezt a megértést a munkádba?

A test a lélek otthona. A test fizika állapota tükrözi a lélek állapotát, és fordítva. A legtöbb betegség lelki eredetű, ezért is hangsúlyozom ennek a kapcsolatnak a fontosságát, és olyan módszereket alkalmazok, mely egyszerre foglalkozik minden szinttel.


Milyen szerepet játszik a hangterápia a lélek gyógyításában, és miért fontos ez a módszer a gyógyító folyamatban?

A hangterápia a lélek gyógyításában kulcsfontosságú, mivel a hangoknak és rezgéseknek nagy hatásuk van az emberi energiamezőre, idegrendszerre, mentális szintre és érzelmi állapotra. A hangterápia segít feloldani az energetikai blokkokat, elősegíti a mélyebb belső gyógyulást, feltölt, életenergiát és életörömöt
ad.
 
 
Milyen kihívásokkal szoktál szembesülni a kvantum fény masszázs és lélek-kíséret területén, és hogyan kezeled ezeket?

A kvantum fény masszázs és lélek-kíséret területén gyakran szembesülök olyan kihívásokkal, mint az ügy-felek ellenállása a változással szemben, ego és hitrendszeri programok, hozott családi berögzült, generációs minták vagy az érzelmi folyamatok nehézségei. Az oldódások hatására van, hogy együtt ásítunk, köhögünk, sírunk, nevetünk a jelenlévővel. Ezeket a kihívásokat általában feltétel nélküli szeretettel, türelemmel, megértéssel és egyéni módszerek alkalmazásával kezelem.
 

Milyen módon támogatod ügyfeleidet az érzelmi és lelki blokkok felszabadításában a munkád során?

Az érzelmi és lelki blokkok felszabadításában az ügyfelek számára támogató környezetet biztosítok, gyertyafény, relaxációs zene vagy a természet zenéje – madárcsicsergés. A jurtában való lét is magas energiarezgésű, nyugtató, emelő teret biztosít. Fontos, hogy az ügyfél kimondja magából azt, amit szeretne.
A légzéstechnikák is hasznosak, ezek is segítenek felszabadítani és átalakítani a jelen lévő blokkokat.
 
 
Hogyan értékeled az egyéni szükségleteket és kéréseket, és hogyan alakítod munkádat ezeknek meg-felelően?

Az egyéni szükségletek és kérések értékelésekor fontosnak tartom az empátiát, figyelmet és a ráhangolódást, mert ez biztosítja, hogy minden ügyfél számára egyéni és személyre szabott megközelítést tudjak alkalmazni a munkámban.

 
Milyen mélyebb belső változásokat tapasztalnak azok az emberek, akik jártak nálad?

Sok embertől visszajelzéseket kapok arról, hogy átváltozik az életük, például növekszik az önbecsülésük, önértékelésük, elkezdenek önismereti úton járni,átalakulnak kívül –belül. Általában nagyobb belső békét éreznek, önelfogadóvá válnak saját magukkal szemben, ami kihat a környezetükre, ezáltal jobbak lesznek az emberei kapcsolataik.
 

Mi a legfontosabb üzenet vagy tanács, amit át szeretnél adni azoknak, akik érdeklődnek a lélek- kíséret és a kvantum fény masszázs iránt?

Az Önismeret az első lépés és kulcs Önmagunk felé. A fejlődésünkért állandóan tennünk kell! Az üzenetem azoknak, akik érdeklődnek a lélek-kíséret és a kvantum fény masszázs iránt, hogy az önálló utazás, a belső gyógyulás és fejlődés felé tett lépések mindig megtérülő és értékes tapasztalatokat hoznak. Legyenek nyitottak az új lehetőségekre és legyenek türelmesek önmagukkal szemben ezen az úton!
 

Mondanál valamit a közelgő eseményedről?


Képzeld el, hogy egy varázslatos napra invitállak, ahol lehetőséged lesz részt venni egy különleges eseményen, a Dobkészítő napon Nagybakónakon, Zala megyében! Ezen a különleges napon, március 23-án, 10:00-tól egészen 19:00-ig csodálatos élmények várnak rád.

Bánó Brigitta birtokának gyönyörű környezetében egy igazán egyedi lehetőségben lesz részed: elkészítheted saját dobod, miközben megismerheted ennek a világnak a kezdeti lépéseit is. A nap során részt vehetsz a dobkészítés folyamatában, és felkészülhetsz az esti szertartásra, ahol dobod felavatásra kerül. Emellett különleges tisztulási gyakorlatok is várnak rád, hogy teljes mértékben átélhesd a dob és a rituálék erejét.

Az esemény különlegessége tovább fokozódik a helyszín révén, hiszen Brigitta birtoka önellátó, ami azt jelenti, hogy mindent, amire szükség van, a saját földjén termel meg és állít elő. A dobkészítés is ennek a szellemében zajlik majd egy gyönyörű jurtában, ami még inkább emeli az esemény varázsát.

Ha szeretnél részt venni ezen a különleges napon, ne habozz jelentkezni! Írj nekünk a jelentkezes@samandob.hu címre, vagy hívj a 06-70-421-8033-as telefonszámon, hogy biztosíthasd helyedet a Dobkészítő napon Nagybakónakon. Várunk szeretettel!


Köszönöm szépen az interjút, sok sikert kíván a továbbiakban is a Szakmai Elit csapata!