Interjú Döbrösi Friderikával, a Szakmai Elit 2023 Év fotómodellje díjasával

Mondanál néhány szót magadról?

Döbrösi Friderikának hívnak, 19 éves vagyok, fotómodell és kozmetikus tanuló.
 

Mit érdemes tudni rólad?

14 éves korom óta tevékenykedem a szépségiparban, komolyabban 16 éves korom óta vagyok jelen. 2020-ban megnyertem a Miss Hungary-t Tini kategóriában.
 

2023. tavaszán az Év Arcának választottak különböző szemüveg márkák reklámozásához. 2023. szeptemberében pedig a Szakmai Elit jelölt a 2023-as év legkiválóbb fotómodellje díjra, amit október 28-án csodás díjátadón át is vettem.  Jelenleg is számos fotózáson, rendezvényen, reklámokban és klip forgatásokon veszek részt. Nagyon sok megkeresést kapok, de tanulmányaim most előrébb valóak, ezért csak töredékét tudom elvállalni. Múlt héten volt egy fotózásom és hozok nektek egy kis ízelítőt belőle.
 
 
Mekkora szerepet játszik életedben a sport, odafigyelsz-e az egészséges táplálkozásra?

Jelentős szerepet játszik az életemben a sport, rengeteg sportot kipróbáltam már, de jelenleg 3 sport van az életemben, a box, a lovaglás és a foci. De csak hobbi szinten csinálom.
 
 
Őszinte leszek, egyáltalán nem figyelek oda az egészséges táplálkozásra,  mindent is eszem, legyen az zsíros, olajos, gyors kaja, ami jól esik és kívánom azt megeszem. Szerencsére nagyon jó genetikát örököltem, majd eljön azaz idő is, amikor már valószínűleg oda kell figyelnem ezekre a dolgokra, de még fiatal vagyok.
 

Milyen divatmárkák voltak a legnagyobb hatással a karrieredre, és miért?

Őszintén egyik sem, persze nekem is van pár márkás ruhám, cipőm vagy kiegészítőm, egyik kedvencem pl. A Guess… de engem sohasem ez mozgatott, nem vagyok egy nagy márkafüggő.  Ha tetszik egy “nevenincs“ ruha vagy cipő és ha kényelmes, jól néz ki, akkor megveszem és hordom.
 

Rengeteg csodás belső tulajdonságod van, de ne feledkezzünk meg a gyönyörű külsődről! Mit szeretsz leginkább magadon? Melyik tulajdonságodra vagy a legbüszkébb és melyikre a legkevésbé?

Ha muszáj válaszolni, akkor talán a mosolyom az amit a leginkább szeretek magamon. Igazából nem tudom magamat darabokra szedni, jelenleg meg vagyok magammal elégedve mint külsőleg és belsőleg is.
 

Ha választhatnál, hogy egy napra kivel cserélj életet, ki lenne az? 

Ha erre lehetne lehetőségem valószínűleg egy film színész lenne az, akivel egy napra cserélnék.
 
 
Van valami olyan történeted vagy élményed a fotómodellkedés világában, amit megosztanál az olvasókkal, és amiből sokat tanultál?

Konkrét nincsen, a gyakorlás volt az, ami egy olyan rutint hozott magával amitől gördülékenyen, felszabadultan, örömmel telien, lazán és egymás munkájának megkönnyítésével mennek a fotózások.
 

Mik a terveid a jövőbeni karrieri projektekre vagy karrierfejlesztésre?

Erről a témáról nem szeretek nyilvánosan beszélni, ez rám és a hozzám közelállókra tartozik, régen ezekről a tervekről nyíltan beszéltem és nehezebb is volt, sok a rosszindulatú ember, úgyhogy ezeket már megtartom privát körben. Annyi biztos, hogy még látni fognak sok helyen, nagy célok vannak kitűzve.

Köszönöm szépen az interjút, sok sikert kiván a továbbiakban is a Szakmai Elit csapata!