Ingrid Panzió Bük

A dizájner Ingrid Panzio egy 3 csillagos hotel Bük városában, amelyben aquapark, napozóterasz és piknikezőhely található. 22 modern szobát foglal magába, amelyek tökéletes egyensúlyt biztosítanak a kényelem és a stílus között.
 

Az Ingrid Panzió Nyugat-Magyarországon, Bükön található az osztrák és a szlovák határ közelségében.A családi üzemeltetésű, zöldövezeti, de központi helyen fekvő panzió az év minden napján szeretettel várja a mindennapokban megfáradt, kényeztetésre vágyó vendégeit.


 

Szergej és Irina Nekrászov 2010 óta dolgoznak Magyarországon, az Ingrid panzióban.

Szergej és Irina Nekrasova 13 éve foglalkoznak elit egészségügyi és ökoturizmussal. Szergej építőmérnök, Irina orvos, négy gyermekük, kilenc unokájuk, két dédunokájuk van.
Filozófiájuk - megőrizni a maguk és utódaik egészségét, dolgozni az emberek egészségéért, a betegségek megelőzéséért. Több mint 13 éve ismerkedtek meg Magyarországgal, üdülőhelyeivel, nagy - és kisvárosaival. Ez az ország lett a kölcsönös azonnali szerelmük!

A nemzetközi turizmus folytatja a rekordok útját, ma már kb. 1,1 milliárd ember utazik évente. Feltételezik, hogy 2050-ig ez több mint négyszeresére növekedik. A vendéglátás most fedezi fel magát újra. Bük, az Ingrid Panzió lett az otthonuk, munkájuk, hobbijuk és életük! Tanulmányozva a magyar és a közeli európai termálvizeket megértették, hogy a városukban van Magyarország gyémántja: Bükfürdő. Itt csend van, nyugalom és kényelem, az ideális földrajzi helyzet három országot hoz egyszerre közelebb.
Magukon kipróbálva és értékelve a termálvizek hatását el akarták mesélni az egész világnak. Ma már a büki termálvízről tudnak sok országban és kontinensen. Néhány európai ország hozzájárul az állampolgárai magyarországi kezeléséhez.
 

Bükfürdő Európa egyik legismertebb, legjobb termálfürdőhelye.
A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat. 

A háznak 14, minden kényelmet kielégítő szobája van. A szobában a bútorok fából készültek.   A szobák pótágyazhatóak, nagy részük erkéllyel ellátott, mindegyikhez külön fürdőszoba (törölköző, fürdőköpeny bekészítés), hűtőszekrény tartozik, kábel televízió és ingyenes Wi-Fi gondoskodik a kikapcsolódásról. A reggeliző teremben svédasztalos reggelivel várják vendégeiket.Este pedig a kandalló mellett vívhatnak kártyacsatákat, beszélgethetnek, tévézhetnek.Az autóval érkező vendégek zárt udvarban, fedett beálló helyeken parkolhatnak. 
Kerékpárokat a panzió térítésmentesen bocsát a vendégek rendelkezésére.


 
Távlati céljaik: minél több gyógyulásra szoruló ember fogadása. Segíteni nekik nem csak a földünk ajándékaival, a tünetek gyengítésével, hanem a szervezet öngyógyító és rehabilitációs képességeinek beindításával. Ők tudják, hogy az emberi élet meghosszabbítható és a minősége megjavítható. Minden igyekezetük erre irányul.

Tanfolyamokat szerveznek orvoskollégáik részére Oroszországból, Kazahsztánból. A szemináriumokon ismerkednek Magyarország és Ausztria gyógyfürdőivel. Mesélnek a gyógyvizek hatásairól az emberi szervezetre, a rehabilitációs technológiákról. Briefing szervezésre is sor kerül, valamint nemzetközi kiállításokra.Szakmai Elit Év kiváló szállása 2014 díj Arany Csillag fokozat díjasa - Ingrid Panzió Bük.
 
A televízióban készítettek 6 filmet Bükről és Bükfürdőről. Kazahsztánban, Asztana fővárosban részt vették egy orvosi fórumon, ahol 600 orvos volt. 
Ők hozzák az orosz és kazah vendégeket Bükre. Minden évben növekszik a számuk 50-60%-kal, mindenki kap egy jó terápiás hatást,  a vendégek 90%-a újra és újra visszajön.
 


Az Ingrid Panzió próbál segíteni mindenkinek, akinek az egészség - a legfontosabb érték.

Szergejnek és Irinának tetszik Magyarország, szeretik  Bük várost, imádják  Bükfürdő gyógyvizét.

 

Ingrid Panzió H-9737 Bük, Jókai u. 10.

Tel.: 00 36 94/359-195

Fax: 00 36 94/359-549

E-mail:  ingridbuk@freemail.hu
Web: https://termalviz.ru