Palócz Léna Top model Szakmai Elit Év Arca 2022 Díj nyertese

Mondanál néhány szót magadról? Mit érdemes tudni rólad?

Palócz Léna vagyok, 20 éves. A Makói Magán zeneiskola tanulója vagyok, emellett egy sminkes iskolába járok. A jövőben szeretnék modellkedéssel, illetve személyi edzéssel foglalkozni. De a zenélést természetesen nem szeretném elhagyni, mert az életem része. Nagyon szeretem a gyerekeket.
 


Mi ösztönzött arra, hogy kipróbáld magadat a szépségversenyen? El tudnád mesélni, hogyan is fedeztek fel téged?

2021-ben egy kedves barátom biztató szavai után úgy döntöttem, hogy jelentkezek a Magyarok világszépe szépségversenyre. Ez a verseny sajnos elmaradt a vírus helyzet miatt. Ennek ellenére engem választottak és kértek fel februárban, hogy képviseljem hazánkat a 28. Top Model of the World világversenyen Egyiptomban. Számomra megtiszteltetés volt hazámat képviselni egy ilyen rangos versenyen. Február óta számos fotózáson, divatbemutatón vettem részt. A Magyarok világszépe verseny is végül megrendezésre került, ahol I. Udvarhölgy címet kaptam.
 

Pályatársaid közül, akár hazai, akár külföldi modell, akad-e valaki, akire példaképként tekintesz?

Modell példaképem nincs. A legfontosabbnak azt tartom, hogy mindig magunkat adjuk a színpadon, szeretem megmutatni, hogy létezik természetes szépség és ami a legfontosabb, ne felejtsük el hol vannak a gyökereink.
 

Mit szeretsz legjobban magadon? Esetleg van olyan testrészed, amivel elégedett vagy?

Összességében elégedett vagyok magammal, a természetes göndör hajam úgy gondolom különlegessé tesz. A belső kisugárzás széppé varázsolja az ember külsőjét is, a mosolyomat és a kedvességemet szeretik sokan bennem.

Mekkora szerepet játszik életedben a sport, odafigyelsz-e az egészséges táplálkozásra?

A hobbimnak nevezhetem a sportolást. Számomra nagyon fontos a mozgás, legalább heti 5 alkalommal végzem el. Az egészséges életmód meghatározó része az életemnek. Rendszeresen sportolok és egészségesen táplálkozom. Szeretnék a közel jövőben személyi edzéssel foglalkozni, motiválni szeretném az embereket a mozgásra.
 

A kedvenc ételed? Tudsz főzni?

Kedvenc ételem a cukkinis csirkemelles penne, ami nálam teljes kiőrlésű tésztából készül, ezt az ételt szívesen készítem.

Melyik tulajdonságodra vagy a legbüszkébb és melyikre a legkevésbé?

Kitartó és céltudatos vagyok. A legjobb tulajdonságom úgy gondolom az, hogy kedves vagyok és szeretek segíteni az embereknek. Nagyon szeretem a gyerekeket.
 

Milyen környezetben szeretsz leginkább fotózkodni? Szabadtéren, természetes környezetben, vagy inkább a stúdiós portfolió, portréfotózás híve vagy?

Úgy gondolom, hogy a szabadtéri illetve a stúdióban készült fotókat nem lehet össze hasonlítani. Mindkettő egy más stílus és nem lehet össze hasonlítani őket. Mindkettőt kedvelem.

Van néhány jól bevált szépségtipped, amit megosztanál az olvasókkal?

A kókuszolajnak nagyon sok jó tulajdonsága van, ezért használják sok kozmetikai készítményhez is. A kókuszolaj E-vitamint, ásványi anyagokat és egyéb olyan összetevőket tartalmaz, melyek a szőrtüszőkbe beszívódva fokozzák a szempillák növekedését. Az aloe vera gél és a kókuszolaj együttesen alkalmazva hosszú és vastag szempillákat varázsolnak.

Milyen stílus irányzatot szeretsz a divatban?

Az elegáns, nőies öltözködést és stílust részesítem előnyben. Kedvenceim a tűsarkú cipők. A természetes szépséget kedvelem.
 

Milyen álmaid férfija? Hogy nézzen ki?

Számomra az ideális férfi okos, intelligens és elegáns megjelenésű. A belső tulajdonságokat részesítem előnybe. Számomra fontos, hogy egy férfi kedves legyen illetve tisztelettudó.

Ha lenne egy dolog az életben, amit mindenképpen el szeretnél érni, mi lenne az?
 

A legfontosabb számomra, hogy boldog legyek és kiegyensúlyozott. Nagyon szeretnék boldog családot és gyerekeket. Minden álmom két kisfiú és egy kislány. Mivel imádom a gyerekeket szeretném tanítani is őket.

Köszönöm szépen az interjút, sok sikert kíván a továbbiakban is a Szakmai Elit csapata!