Reflektorfényben: Szilágyi Ildikó Nemzetközi Mindset és Üzleti Mentor


SZAKMAI ELIT NŐI KIVÁLÓSÁGI DÍJ 2023
Arany csillag fokozat
Szilágyi Ildikó
Nemzetközi Mindset és Üzleti Mentor


 
Egyetemi tanárként és televíziós személyiségként indult a pályafutása, majd vállalkozóvá vált. 20 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik. Vállalkozása a magyarországi anyacége, az Életfa Országos Egészségőrző Program forgalmának 25%-át hozza, 8x érdemelte ki az Ország Legjobb Mentora kitüntetést.

A Vezető képzés iránti elkötelezettsége vezette a John Maxwell Teamig, ahol nemzetközi tréner, coach, előadó és DISC személyiség tipológiai oklevelet szerzett.

Itt találkozott Bob Proctor ( a Titok c. könyv társszerzője) tanításaival, és ez egyenes utat jelentett a Proctor and Gallagher Intézethez, ahol nemzetközi Mindset Mentorrá vált.

Az ő közreműködésével került Magyarországra a világ legeredményesebb, Bob proctori személyiség és vállalkozás fejlesztő, vagyonteremtő oktatási rendszere. Szenvedélyesen szeret tanulni, tanítani. Legfőbb szakmai öröme, mikor segítségével magánember, vállalkozó, cégvezető tanítványai, elindulnak az öntúlszárnyalás útján, quantum ugrást élnek meg.

Jelmondata: "A hit látja a láthatatlant, elhiszi a hihetetlent, és eléri a lehetetlent! "

Szilágyi Ildikó a SZAKMAI ELIT NŐI KIVÁLÓSÁGI DÍJ 2023 Arany csillag fokozatának elnyerésével egy méltó elismerést kapott szakmai hozzáértéséért és elkötelezettségéért.

Életútja példaként szolgálhat mindazoknak, akik hasonló utat járnak be a szakmai siker felé.