Leiner Richárd fitness instruktor, Szakmai Elit Márkanagykövet és csapata részt vett a Scitec Power Challenge versenyen.

Kép: facebook.com/Scitec.Hu

Több száz induló. Öt alapgyakorlat. Előre kiszámolt, testsúlyodhoz, és edzésmúltadhoz igazodó súlyok. A megszokottnál magasabb ismétlésszám. Akaraterő, fájdalom, majd a megérdemelt sikerélmény.

Ez a Scitec Power Challenge, azaz a súlyzós tömegsport! Ahol mindenki nyer, ahol nincsenek vesztesek, és ahol igazán hű, kendőzetlenül őszinte képet kaphatsz arról, hol tartasz az erőd és állóképességed, és nem utolsó sorban, akaraterőd fejlesztésében!

Leiner Richárd fitness instruktor, Szakmai Elit Márkanagykövet és csapata részt vett a Scitec Power Challenge versenyen.
 

Leiner Richárd fitness instruktor az elmúlt évtizedet rendőrként töltötte. A munkái része volt, hogy megfelelő erőnléti és fittségi szinttel rendelkezzen. Ez vezetett oda, hogy korán elkezdjen sportolni. Szerette a kihívásokat, tesztelni a fizikai korlátait ezért 3 alkalommal is abszolválta a Balaton átúszást. Sok sportot kipróbált, mint a futás, biciklizés, úszás, trx de amit nem lehet megunni a súlyzós edzést. Korábban is emberekkel foglalkozott, most is, csak kicsit másképp. 2021- ben az Iwinél elvégezte a fitness instruktori képzést. A fő motivációja, hogy másokkal is meg szerettesse a sportot, irányt tudjon mutatni egy könnyedebb és mozgékonyabb, egészségesebb élethez. Gyakorlat kivitelezésben, edzés tervezésben, motiválásban és étrendben támogatja a vendégeit.Kép: facebook.com/Scitec.HuKép: facebook.com/Scitec.Hu

Leiner Richárd fitness instruktor megköszönte csapatának az egyéni sikereket és az általuk befektetett energiát. Nagy büszkeségére szolgált, hogy vezethette és képviselhette a csapatot.

Németh Imre