Varjas Judit képző - és iparművész - Varjas Art

Varjas Judit vagyok, a Varjas Art alapítója. Immáron 14 éve indultam el ezen a csodás úton, melyről egy pár szóban szeretnék mesélni nektek. Tartsatok velem, ismerjetek meg közelebbről!
 

Partneri  együttműködés

A Varjas Art, nem csak magánházak falait teszi egyedivé! Vedd igénybe a szolgáltatásaimat, akár éttermed, szállodád, irodád van, akár az iskola, óvoda területét szeretnéd színesebbé varázsolni, de egy váróteremmel, konferenciateremmel, vagy épp egy házasságkötő teremmel is csodákat lehet tenni!

Keress bizalommal, ha belső építészetben, lakberendezéseben utazol, és precízen kidolgozott, gyönyörű, egyedi felületet terveznél megbízóid számára! Örömmel állok szíves rendelkezésedre!

Munkáim:

Az elmúlt 14 évben megszámlálhatatlanul sok falat díszítettük aprólékosan kidolgozott egyedi mintázatokkal, koronáztunk meg helyiségeket, közterületeket, lépcsőket díszítőfestészettel, olvasztottunk szebbnél szebb üvegékszereket és hajlítottunk meg milliónyi alpakka evőeszközt, hogy kezeink között újra és újra csoda születhessen.

Alkotásainkból egy kisebb csokrot válogattam össze, melyet ajánlok szíves figyelmedbe! További munkáinkat social média felületeinken napra készen láthatjátok! Kövess minket Facebookon, Instagrammon és TikTokon is!

Szolgáltatások:

Dekorfal

Tedd egyedivé az unalmas fehér falakat! A dekor festés izgalmas, luxus hatást kölcsönöz bármely helyiségnek. Ha egy kis változatosságra vágysz és szívesen feldobnád az otthonodat, akkor inspirálódj eddigi munkáimból és válaszd a dekorfal festést!

Díszítőfestés

Étterem vagy hotel szorul felturbózásra? Tedd felejthetetlenné az élményt a vendégeid számára, emelkedj ki a többi szolgáltató közül! 

Színesebbé tennéd az óvoda vagy iskola falait? A kedves és játékos formák szebbé teszik minden gyermek és ott dolgozó napjait!

Ha tetszenek a munkáim, lépj velem kapcsolatba és kezdjük el sokszínűbbé tenni a mindennapokat!

Street Art

Ha már halottál rólam és a munkaimról, akkor biztosan jártál már a Tapolcai Halas Lépcsőnél. Ha nem ismersz, akkor is láthattad ezt a híres tapolcai látványosságot. Sümegen voltál már? Találkoztál a Sümegi Szuper Lépcsővel? 

Egy ilyen street art alkotás bármilyen lehangoló falfelületből/lépcsőből turisztikai látványosságot varázsol!

Üveg és Villa ékszerek

Te villát látsz? Én egy karkötőt! A kézzel készült egyedi ékszereim évek óta a legkeresettebb portékék közé tartoznak a piacokon/expókon. Ha neked is tetszenek a munkáim, érdeklődj az egyedi ékszerekről üzenetben, vagy találkozunk a piacon!

Díjaim:

  • 2014: Év Kiváló Szakembere
  • 2014:  Vas Népe- AZ Év Nője cím birtokosa
  • 2016: Év Kiváló Szakembere Díj – Arany Csillag Fokozat
  • 2016: Innovatív Termék Nagydíj – Bakony Expo
  • 2017: Tapolca Expo – Tapolca Kft. Szakmai Díj
  • 2017: Tapolca Expo – Közönség Díj
  • 2021: Otthon-Design Lakberendezés-Bútor meghívott kiállító
  • 2022: Mályvavirág Alapítvány – Közönségdíj

Nagyon örülök , hogy munkásságom elnyerte tetszésedet. Kérlek meséld el nekem, hogy milyen lenne a Te álomfalad?

Kapcsolat:
Varjas Judit képző- és iparművész Varjas Art 
Tel: +36 70 704 9128
E-mail: varjasjudit@gmail.com
Web: https://www.varjasart.com/