Kérdések és válaszok: Válaszol Bódi Ervin faipari technikus, Bódi Padló

Mi az a képességed vagy tehetséged, amit az emberek nem sejtenének?
 
Az tudják, hogy egyenes, őszinte ember vagyok! Amit nem tudnak a legtöbben az a magánéletem, melyet a közöségi felületeken is visszafogok tudatosan.

Imádok pecázni, de egy vállalkozó időhiányban szenved, ezért csak évi 5-8 nap jut rá idő sajna.
 

Szeretem az RC-kisautókat. Tagja vagyok egy ilyen egyesületnek, melyet szívesen támogatok. Rendezvényeken szívesen tanítom a kicsiket.
 Nekem is van egynéhány kis gépem. Idén is indulunk (tavaly is voltunk) a Somogybabod nemzetközi off road találkozó Rc-s versenyén! 


Hol dolgozol és mit szeretsz benne?

Szinte minden nap máshol dolgozom, de legszívesebben falun, kistelepülésen, idősebb embereknél felújítást csinálni! Ők sokkal jobban tisztelik, és megbecsülik a kisebb munkákat, mint a milliárdosok, a milliós munkáink eredményét! Tiszta, őszinte emberek vendégszeretettel, tisztelettel.
 

Mit nézel, olvasol vagy hallgatsz jelenleg?

Sajnos az elmúlt időszakban nem marad időm és energiám a könyvekre. Ha filmet nézek, akkor akció, sci-fi. A zene vagy a rádió nálam mindig szól. Akár kocsiban vagy munka közben, az építkezéseken is! Sokkal könnyebb a munka, ha a háttérben egy ritmusos nóta szól. A mai populáris-rádiózenéket szeretem, de a kedvenc a régebbi slágerek felturbózott verziója, nagyobb ütemszámmal feltüzesítve. Ilyeneket játszik online a Megadance rádió is.
 

De, ha konkrét zene vagy koncert, akkor első a Delta (stílusfüggetlen bulizenekar), akiket szinte barátként tartunk számon oda-vissza.
 

Nagyon imádom Őket, több, mint 10 éve eljárunk a közelben-messzebb lévő koncertekre.
 
 
Van kedvenc vacsorád?

Nagyon szeretem a friss grill vacsit. De egy jó pizza is feldob a nap végén egy hideg sörrel.
 

Ki a legfontosabb ember az életedben és miért?

Nem tudok rangsort (nem is szeretnék). Kor szerint a Szüleim, a Párom, a leányom és az unokám! A legkisebb, talán a legnagyobb kincs és a legfrissebb, minden alkalommal újabb élmény-ajándék!
 

Mi a legjobb tanács, amit valaha kaptál?

„Olyan munkát adjak ki a kezemből, amelyet, ha én kapnék, akkor elégedett lennék vele!”

Mi az, amit mindig is ki akartál próbálni?

20 kg feletti halakat kifogni, fotózni és visszaengedni!
 

Mit jelent számodra az „otthon”?

Laktam már több helyen is. Tömb lakásban is (26-m2-en), nagyvárosban és falun is. Az a lényeg, ha este hazaérsz a munkából, végre nyugi van!
Becsukod az ajtót mögötted és le tudsz pihenni. Ahol a sok energia elszívás után fel tudsz töltődni!

Hol van a kedvenc helyed Magyarországon?

Nagyon szeretek kirándulni és a természetben járni. Nincs kedvenc helyem! Imádom a vízpartokat is és a hegyeket-dombságokat egyaránt!
 
 
Most nyertél lottón nagy nyereményt, mire költöd?

Átadom a vállalkozásomat, és elindulok Világot látni!