Kérdések és válaszok: Válaszol Kuzma Ádám Szakmai Elit Sport Márkanagykövet, Elnök

Mi az a képességed vagy tehetséged, amit az emberek nem sejtenének?

Adrenalinfüggő vagyok Jó, ezt valójában tudják. Szeretek szerelni és bütykölni. Van hozzá érzékem. Gimnázium után autószerelő technikusi iskolát végeztem.
 
 
Mit nézel, olvasol vagy hallgatsz jelenleg?

Szeretem az életrajzi és a sport témájú könyveket. Jelenleg a következő könyveket olvasom:

Hamilton (életrajzi könyve)

Lewis Hamilton 2020-ban mind a futamgyőzelmek, mind a világbajnoki címek terén felzárkózott Michael Schumacher mellé, és vele együtt viseli a "minden idők legsikeresebb autóversenyzője" címet, emellett ő a valaha élt legnagyobb brit Formula-1-es pilóta is. Már 2007-es bemutatkozó idényével világszerte rajongók millióit nyerte meg, hogy a rákövetkező évben minden idők legfiatalabb világbajnokaként vonuljon be az F1 történetébe. Habár az azóta eltelt években is folyamatosan róla szóltak a szalagcímek - hol Nico Rosberggel és Sebastian Vettellel folytatott párharcával, hol viharos párkapcsolataival került a címlapokra -, a rázúduló médiafigyelem dacára megmaradt hihetetlenül tehetséges és a végletekig elszánt profinak, aki kitartóan uralja a motorsport világát.

Alapos és olvasmányos életrajzával a népszerű sportújságíró, Frank Worrall nem kisebb feladatra vállalkozott, mint hogy nyomon kövesse a világ leggyorsabb emberét. Egy rendkívüli fiatalember történetét ismerhetjük meg, aki előtt már újonc korában is olyan élő legendák tisztelegtek, mint Sir Jackie Stewart, és akiből idővel sokszoros világbajnok és Nagy-Britannia legsikeresebb sportolója lett. 


Red Bull Story

A Red Bull-sztori - A világ egyik legismertebb márkájának hihetetlen sikertörténete Wolfgang Fürweger

"Alig van olyan ember a Földön, aki ne ismerné a Red Bull-márkát, amely mára nemcsak az energiaital-piacot uralja, hanem a világ egyik legnagyobb sportvállalkozásává és a média világának is fontos szereplőjévé vált. Szinte nincs olyan marketing-, sport- vagy szórakoztatóipari ágazat, ahol a Red Bull ne lenne jelen: energiaital-értékesítés, Formula-1, labdarúgás, jégkorong, vendéglátás, szállodák, kiadói tevékenységek, tv-csatorna, hogy csak a legfontosabbakat említsük, ahol a világhírű, két egymásnak feszülő vörös bikát megjelenítő logó feltűnik. De mi bújik meg e hihetetlen sikertörténet mögött? Hogyan állt fel a padlóról az addig csak szenvedő vállalkozás, hogy végül a világ legértékesebb márkájává nője ki magát? És ki volt valójában a milliárdossá lett osztrák vállalkozó, Dietrich Mateschitz, akinek szinte egyedül sikerült ezt a világraszóló brandet létrehoznia? Ismerje meg a Red Bull lélegzetelállító és megismételhetetlen 21. századi történetét Wolfgang Fürweger bennfentes könyvéből.


Zenei ízlésem sokrétű:

Edzéshez: EDM, Hip-Hop zenék 

Kerékpározáshoz: Club zenék
 
Autóban, otthon: Bagossy Brothers Company.
 
Forrás: youtube.com Bagossy Brothers Company | MVM Dome | 2023. 03. 11.

Van kedvenc vacsorád?

Több féle ételt szeretek. Talán a személyes kedvencem a pizza. Nem éppen diétás, de attól még néha belefér.
 
 
Ki a legfontosabb ember az életedben és miért?

A párom. Igazi társ, akire mindig számíthatok. Motivál és együtt fejlődhetünk. Ő, az akivel megoszthatom az örömöket és a nehézségeket is. 
 
Mi a legjobb tanács, amit valaha kaptál?

“Nem érdemes azon aggódni, ami talán meg sem történik…”
 
 
Mi az, amit mindig is ki akartál próbálni?

A nagyobb dolgokat már kipróbáltam , amit szerettem volna:

- Világbajnokságon szerepelni
 

- Túrázni az Everestre 
 
 
- Tandem ugrani
 

- Különböző teljesítmény túrák kipróbálása 
 

Viszont mindig jön valami új gondolat, ötlet. A következő: élőben szurkolni a Real Madrid foci csapatának, Spanyolországban.
 
 
Most nyertél lottón nagy nyereményt, mire költöd?
 

A nagy részét befektetném ingatlanokba. A többi pénzből adnék a családomnak, barátaimnak és létrehoznék további edzői stúdiókat, ahol a vendégköröm ingyen edzhetne.
Ezek után pedig utaznék a nagyvilágba.