SPILGERY Talk / FALUSI Mariann - A Balaton-lelkületű női erő, a PA-DÖ-DŐ előtt és után

SPILGERY Talk - Spontán beszélgetések az életről, az élethez. Egy műsor, amelyben Spilák Gergely és különleges vendégei őszintén beszélgetnek az életről és még sok másról

A SPILGERY Talk egy beszélgetős műsor az életről, az élethez Spilák Gergellyel. Egy olyan műsor, amelyben spontán inspiráljuk egymást, és másokat! A műsoromban arra törekszem, hogy különböző értékes-, és inspiráló embereket és történeteket mutassak be nektek.

 

SPILGERY Talk - Spontán beszélgetések az életről, az élethez: Spilák Gergely* és különleges vendégei őszintén beszélgetnek az életről és még sok másról. Ez a műsor őszinte emberi értékeket ad, gondolatokat ébreszt, élő példákat mutat neked, mert napjainkban az ilyen fajta beszélgetések egyre ritkábbak, pedig igen is fontosok. A vendégek néha ismertek, máskor pedig olyan ismeretlen emberek, akiket csak Gery ismer valahonnan, viszont nektek is szeretné bemutatni őket.


 

*2005-ben tanárként végzett Szombathelyen. 2011-ben “Siker Grammatika” címmel kiadta első könyvét. Sokáig Bécsben élt. Közel két évtizede emberekkel dolgozik. Jó ideje ír, blogol, kreatív személyiségével sokakat inspirál. 2021-ben SPILGERY néven elindította saját márkáját, amellyel szintén önmegvalósít, és másokat inspirál.

Bercode: Vásárolj magadnak a SPILGERY Talk rajongói termékei közül, és szerezz plusz előnyöket: https://bercode.com/spilgery
 

Az aktuális beszélgetés:

 FALUSI Mariann - A Balaton-lelkületű női erő, a PA-DÖ-DŐ előtt és utánA Spilgery Talk mai epizódjában egy méltán híres énekesnőt ismerhetünk meg, aki zenekari duójával évtizedeken keresztül szórakoztatta magyarok százezreit. Ma szólókarrierjével továbbra is a hazai könnyűzenei élet meghatározó szereplője.

Falusi Mariann fiatalkorától kezdve a színpadon élte az életének egy jelentős részét: Artisjus-díjas énekesnő, színésznő, rádiós- és televíziós műsorvezető. Ezt azonban - elmondása szerint - soha nem a hírnév miatt tette, mindig is élvezte, hogy értéket tud nyújtani a közönsége számára.

A Pa-Dö-Dő formáció másik oszlopos tagja, Lang Györgyi tavalyi halála óriási űrt hagyott mindannyiunk szívében, Mariannt azonban különösen mélyen érintette, hiszen több mint 30 éve szinte minden napjukat együtt töltötték. Természetesen a beszélgetésnek is szerves részét képezik a közös emlékeik és az azóta sem múló hiányérzet.

Az élet szeretete és élvezete ennek ellenére továbbra is sugárzik az énekesnőből, aki mindennapjaiban is igyekszik megtalálni az apró örömöket. Szabadidejét, ha teheti a Balaton partján tölti, ahol gyerekkorától kezdve valamilyen különös nyugalom árasztja el.

Hallgasd meg ezt a tartalmas beszélgetést Mariannal, és tudd meg, mi motiválja és motiválta őt, hogy egy ilyen nehéz műfajban, mint a színpadi szereplés évtizedeken keresztül helyt tudjon állni.