Nyári körmök: 7 mesés ötlet, hogy lenyűgözően nézz ki

Semmi sem hasonlítható a forró, napsütéses napokhoz, és mi lenne jobb módja annak, hogy élvezze őket, mint néhány csodálatos nyári köröm! Miközben ruháinkat, sapkáinkat és nyitott cipőinket kivesszük a szekrényünkből, egyúttal keressük a legtrendibb és legszínesebb körömmintákat, amelyek tökéletesen kiegészítik ruháinkat.

Ezért ma azt a feladatot vállaltuk, hogy olyan 
nyári körömötleteket keressünk, amelyek tökéletesek a napsütéses évszak köszöntésére. Az élénk színektől és  a csillogó effektusoktól kezdve az absztrakt manikűrökig és a szórakoztató körömdíszítésekig biztosan megtalálja a stílusához és személyiségéhez illőt.

Szilárd színek


Az egyszínű körmök mindig divatosak lesznek. Idén nyáron merj egy élénk, napos színt viselni, amely méltó a strandra. Sok lehetőség közül választhat! A csípős rózsaszíntől, a mandarinnarancstól vagy a fűzöldtől. 

A mi ajánlásunk? Ez a narancssárga árnyalat olyan kifinomult, mint amilyen élénk! Ha fehér ruhákkal kombinálod, tökéletes színt ad a ruhádnak.
 

Neon tónusok

A neon körömlakkok minden évben az egyik legkedveltebb trend, a nyári szezonban pedig még inkább! Próbáld ki a rózsaszín és a foszforeszkáló vörös kombinációját, egy szivaccsal minden körmödön színátmenetet kell létrehoznod. 

 

Króm

Ó, a króm körmök! Egy másik nagy trend a körömművészet világában . Az év más évszakaiban is kipróbáltuk már varázsukat, de ha intenzívebb színekben viseljük, akkor nyárra tökéletesek. Ráadásul remek választás, ha egy kis mázas fényt szeretne adni a körmének anélkül, hogy az alaptónus elveszítené hangsúlyát.
 

Színes francia körmök

A francia hegyes körmök időtlenek, és soha nem mennek ki a szezonból. De a nyár a tökéletes alkalom egy variáció kipróbálására, mint például ez a szivárvány ötlet, amely az élénk és pasztell tónusokat ötvözi. Elkészítésükhöz reszelje le a körmét négyzet alakúra, és finom ecsettel rajzolja meg a vonalakat a lila, zöld, kék, sárga és piros különböző árnyalataival, finomak és szórakoztatóak!
 

Absztrakt

Engedje szabadjára kreativitását olyan absztrakt mintákkal , amelyek megkérdőjelezik a hagyományos normákat. A geometrikus vonalaktól a színes foltokig, legyen nyári körme mozgásban lévő műalkotás.
Próbáljon meg egy semleges tónust alapként keverni olyan merész színekkel, mint a narancs vagy a sárga. Nincsenek határok az egyedi stílus kifejezésében.
 

Vidám mintákkal

Miért elégedne meg egyetlen dizájnnal, ha mindegyiket megkaphatja? A virágmintáktól  a trópusi motívumokig, a színes minták tökéletes választást jelentenek, hogy egy csipetnyi mókát adjon nyári manikűrjének . Engedje szabadjára a fantáziáját, és alkosson egyedi és eredeti stílust!
 

Macskaszem körmök

A macskaszemek hipnotizáló pupillái által ihletett macskaszem hatású körmök hipnotikus és elegáns mélységet adnak minden színtípushoz. És a legjobb? Elkészítésük nagyon egyszerű! Csak fel kell kenned egy mágnesezett lakkot az egész körmödre, és aktiválnod kell egy kis mágnessel. Ha tetszik az eredmény, fejezze be egy réteg fedőréteggel.
 


 

Nincs mentség arra, hogy ne mutasd meg a mesés nyári körmöket! Akár a finomabb, akár a színesebb mintákat részesíti előnyben, ezek az ötletek segítenek abban, hogy minden alkalomra stílusosan kitűnjön. Tehát vegye elő a fényezőket, és kezdje el saját tervek készítését erre a forró és szórakoztató szezonra!
 

Némethné Máté Ilona