Kérdések és válaszok: Válaszol Pup Tamara sminktetováló, Luxury Cosmetics


Mi az a képességed vagy tehetséged, amit az emberek nem sejtenének?

Nagyon jó emberismerő vagyok, 1-2 perc beszélgetés után általában tudom, hogy ki milyen ember és milyen belső értékekkel rendelkezik.
 

Hol dolgozol és mit szeretsz benne?

Szombathelyen dolgozom, azon belül is kozmetikus vagyok…. (egyenlőre). Ugyanis most csinálok egy új szakirányt, ami egészen izgalmas lesz, Esztétikai töltéseket fogok csinálni a közeljövőben. Természetesen a munkám a szerelmem, különben nem is lehetne csinálni szívvel lélekkel, megtaláltam benne a helyem, imádom a vendégeim is. Kívánom mindenkinek, hogy megtalálja helyét szakmai szempontból.
 
Hamarosan érkezik az új HI EMT izomstimuláló gép a kozmetikába!
Ez a gép egy forradalmi technológiával, az elektromágneses hullámok segítségével
stimulálja az izmokat, így feszesítve és formálva a testet.

Mondanál valamit a Luxury Cosmetics by Pup Tamara termékekről?

Az évek során mindig is az volt a célom, hogy a lehető legjobb minőséget nyújtsam nektek, és ennek megfelelően válogatom össze a termékeket is. Az egyik legfontosabb alapanyag, amit használunk a kozmetikumokban, a kollagén. De mi is az a kollagén pontosan?

Luxury Cosmetics by Pup Tamara Kollagén
 

A kollagén egy fehérje, amely fontos szerepet játszik a bőrünk, az izmok, az ízületek, a csontok, az inak, az erek, a szem, a köröm és a haj egészségének megőrzésében. Azonban sokan félreértik a kollagén működését, és úgy gondolják, hogy elég csak kollagént enni ahhoz, hogy a szervezetünkben is legyen kollagén. Valójában a kollagénnek a szervezetben történő felhasználásához sok más hatóanyagra is szükség van. Egy jó példa erre, amikor egy bútort veszünk az áruházban, de csak elemeiben tudjuk megvásárolni. Magunknak kell összeraknunk otthon, és ehhez minden elemre, minden szerszámra szükségünk van. A szervezetünkben ugyanez történik, amikor kollagént fogyasztunk. A kollagén elemeire, vagyis aminosavakra esik szét a normál emésztés során. Ha a szervezetünkben rendelkezésre áll minden szükséges anyag, vegyület és elem, akkor összefogja magának a kollagént. Azonban nem minden kollagén ugyanolyan minőségű és hatékony. Éppen ezért szeretném bemutatni nektek a Luxury Cosmetics hidrolizált halkollagénjét, amely különlegesen könnyen felszívódik a szervezetben. A hal kollagén alacsonyabb molekulatömege és mérete lehetővé teszi a hatékonyabb felszívódást a bélnyálkahártya falán keresztül a véráramba és az egész testen keresztüli szállítást. Emellett mentes a tengeri szennyezőanyagoktól, vegyszerektől és oldószerektől. Tehát azt javaslom, hogy ne csak a kollagént, hanem azokat a hatóanyagokat is szerezzük be, amelyekre a szervezetünknek szüksége van a kollagén hatékony felhasználásához.

A Luxury Cosmetics hidrolizált halkollagénje nagyszerű választás erre a célra!

Luxury Cosmetics by Pup TamaraBeauty Serum kapszula
 

Már biztosan hallottál a saját Beauty Serum kapszulámról, ami rendkívüli hatékonysággal segít a szép és egészséges haj, körmök és bőr megteremtésében.
Az összetételében található Q10 koenzim, hialuronsav, biotin, valamint C- és E-vitamin segítségével belülről ápolja és táplálja a testet. Ráadásul, az étrend-kiegészítő vegán kapszula teljes mértékben mentes minden olyan összetevőtől, ami esetleg problémát okozhatna.
▪A kapszula egyedi összetétele tökéletes kombinációja a természetes gyógynövény-kivonatoknak, szerves Szilíciumnak, Cinknek és Szelénnek, amelyek hozzájárulnak a haj és körmök normál állapotának fenntartásához. A C-vitamin és E-vitamin tartalom segít a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében, valamint a normál kollagén képződésében, amelyek fontosak a bőr egészségének fenntartásához.
▪Ha szeretnél ragyogó hajat, egészséges körmöket és szép bőrt, akkor a Beauty Serum kapszula a tökéletes választás számodra.
▪A termék hatékonysága garantált, és az egyedülálló összetétele biztosítja a legjobb eredményt. Ráadásul, az immunrendszeredre is jótékony hatással lehet, mivel tartalmazza a C-vitamin, Cink és Szelén összetevőket.

Mit nézel, olvasol vagy hallgatsz jelenleg?

Leginkább pszichológiai könyveket szoktam olvasni, többet olvasok mint sorozatot vagy filmet nézek, jelenleg Csernus Imre egyik lehengerlő könyvét olvasom.
 

"Az emberek nagyon gyakran a megalkuvást hívják alkalmazkodásnak, mint ahogy a biztonságot hívják boldogságnak. Éppolyan önbecsapás mind a kettő."

Dr. Csernus Imre élő előadásai mindig népszerűek, ha azonban a párkapcsolatok adják a témát, kivétel nélkül zsúfolásig megtelik a terem. Miért okoz olyan gyakran problémát az, amire valamennyien vágyunk: hogy megtaláljuk és megőrizzük a szerelmet és a boldogságot? Ennek a kérdésnek ered a nyomába új könyvében a közismert pszichiáter.

Mást zenét hallgatok munka közben, edzés közben, fürdés közben, a kocsiban, a barátnőimmel… de azt hiszem jelenleg a legtöbbet hallgatott zeném az a KAROL G, Shakira - TQG

Van kedvenc vacsorád?

Alapvetően elég finnyás vagyok az ételek terén,  nincs kifejezett kedvenc ételem, amit mindennap szívből elfogyasztanék.
 
 
Ki a legfontosabb ember az életedben és miért?

A legfontosabb EMBEREK az életemben a családom és a barátaim. Mindig mellettem álltak a nehéz időkben is, lelki támaszt kapok tőlük és a fontos döntések meghozatalában is mindig ott voltak.
 

Mi a legjobb tanács, amit valaha kaptál?

Ne akarj másnak látszani, mint aminek látszol, mert ha nem annak akarsz látszani, aminek látszol, akkor nem annak látszol, aminek látszani akarnál. Alice Csodaországban
 
 
Mi az, amit mindig is ki akartál próbálni?

Ha elárulnám a nagy terveim, nem valósulnának meg… Babonás vagyok …

Most nyertél lottón nagy nyereményt, mire költöd?

Hmmm… valószínűleg befektetném, főleg az üzletbe és egészen biztos vagyok benne, hogy a lehető legtöbb állaton segítenék és segíteném a menhelyeket is.